Гряде перевірка освіти: яким школам Харкова приготуватися

Перевірка чотирнадцяти навчальних закладів Харкова буде проходити за чотирма основними параметрами

В 2021 році 265 українських закладів загальної середньої освіти будуть піддані перевірці на якість освітньої діяльності. Про це повідомив представник Державної служби якості освіти.

Експерти спостерігатимуть за процесами, які відбуваються в навчальних закладах за чотирма параметрами: освітнє середовище; система оцінювання учнів; педагогічна діяльність; управлінська діяльність.

За результатами оцінки кожна установа отримає висновок і рекомендації, яким чином і в яких напрямках вдосконалити свою діяльність.

У Харківській області перевірять: Васищевську і Катеринівську ЗОШ, Вовчанську школу №3, Харківський науковий ліцей-інтернат "Обдарованість", Лозівську школу №3, приватну харківську школу "Ангстрем", Балаклійський ліцей, Харківську ЗОШ № 113, Первомайський ліцей №3 "Успіх ", Кутьковску ЗОШ, Солоницьку гімназію "Перлина", Красноградську ЗОШ №1, Харківську школу №176 і Харківський фізико-математичний ліцей №27.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Харківській області чиновник вкрав 600 тисяч на ремонті музичної школи. За словами керівника місцевої прокуратури Станіслава Пієва, досудовим розслідуванням встановлено, що восени 2018 року, між Золочівською райдержадміністрацією та товариством з обмеженою відповідальністю було укладено договір підряду щодо здійснення реконструкції Золочівської музичної школи. Директор ТОВ, знаючи, що обсяг виконаної роботи не відповідає умовам укладених договорів, склав і видав неправдиві офіційні документи. В актах приймання він завищив обсяги виконаних робіт.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися