У центрі Харкова обмежать рух транспорту: де не проїхати

Рух транспорту на провулку Слюсарному буде перекрито через кілька днів

Рух транспорту в провулку Слюсарному в Харкові буде заборонено на місяць. З 8 січня по 8 лютого буде заборонено рух транспортних засобів по пров. Слюсарному на ділянці від вул. Короленка до пр. Московського, повідомили в міській диспетчерській службі. Рух транспорту буде здійснюватися по вільній смузі.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", в Харкові через поломки газу рух на одній з вулиць перекрили ще на місяць. У Новобаварського районі Харкова на вулиці Баркалова продовжили блокування руху.

"Рух транспорту по вул. Баркалова, на перетині з вул. Метизним, обмежений до 23 січня ", - йдеться в повідомленні. У Департаменті уточнили, що це пов'язано з лагодженням газопроводу на перетині вул. Баркалова і пров. Метизного.

Також видання "Харків.Коментарі" розповіло, що Харків став одним з двох в Україні центрів управління швидкісним рухом поїздів. В рамках програми прискорення руху поїздів по країні, "Укрзалізниця" залишає тільки Харків і Київ, як базові центри, в яких діють обмеження на пересування потягів. Про це повідомляє прес-служба компанії з посиланням на в. о. члена правління, директора з інфраструктури компанії Романа Чернецького.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися