У Харкові коксохім продовжує працювати

Харківський Коксохім продовжує свою роботу

У Харкові, попри рішення адміністративного суду, продовжує свою роботу "Коксохім". Відповідне відео було опубліковане у телеграм-каналі "ВЕХА".

У повідомленні зазначили, що працівники заводу впевнені, що викидів від "Коксохіму" немає, а все активісти проплачені. Також дехто переконан, що загасити коксову піч на час - неможливо, оскільки якщо це зробити вона просто зруйнується.

Цікаво те, що саме сьогодні, 6 січня набуває чинності рішення Харківського окружного адміністративного суду про тимчасове зупинення роботи коксового заводу, у вигляді тимчасового зупинення діяльності підприємства з виробництва коксу та кам'яновугільної смоли.

Нагадаємо, Харківський окружний адміністративний суд оголосив рішення у справі про забруднювальні викиди з "Коксохіму". Відповідач в особі "Коксохіму" запевняв, що позов є необґрунтованим та ґрунтується на помилкових висновках. За його словами, виміри не показували перевищення допустимої норми викидів. Відповідач також погрожував вибухом місткостей смоли та газопроводів в разі зупинки роботи. У прокуратурі Харківської області відзначили, що технологічний процес може бути повністю або тимчасово припинений. Наявність небезпечних викидів у відходах підприємства - оксиду вуглецю та азоту, діоксиду сірки, підтвердили результати лабораторних досліджень.




Джерело: https://t.me/vekha
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися