Харківський «Вертеп-фест» пройде в онлайн-форматі: колядники влаштують батл

Українці зможуть спостерігати за батлом між харківськими та італійськими колядниками

"Вертеп-фест", який кілька років тому був запущений в Харківській області, стартує 8 січня і триватиме три дні. Цього року "Вертеп-фест" буде проходити в Інтернеті під гаслом "Вертеп UnLock!". Стартує V Всеукраїнський фестиваль традиційних і сучасних вертепів 8 січня і триватиме до 10 січня.
Участь в ньому, крім господарів свята - колядників Харківщини, - візьмуть не тільки команди з різних куточків України, а й з інших країн (Норвегії, Італії, Польщі, Естонії). Протягом трьох фестивальних днів сайт заходу перетвориться в Вертеп-платформу. Вона надасть глядачам можливість приєднатися до прямих трансляцій ключових подій фестивалю.
Тому всі бажаючі зможуть подивитися колядковий батл між командами Харківської, Луганської, Львівської, Дніпропетровської, Миколаївської, Рівненської областей та навіть з Італії. Учасникам належить довести, що саме вони кращі колядники. А команду-переможця визначатиме журі "Вертеп-фесту", до складу якого, крім організаторів заходу, увійдуть переможці популярних талант-шоу - учасники Творчого патріотичного об'єднання "Музичний батальйон" Олександр Кварта, Іван Ганзера і група "Тріода".
Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", до харківських церков почнуть стягувати силовиків. Напередодні одного з головних християнських свят, яке відзначається за юліанським календарем, правоохоронці закликають харків'ян не порушувати правопорядок, дотримуватися чинного законодавства і не порушувати обмеження, запропоновані режимом карантину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися