У Харкові коксохім оскаржив рішення суду про тимчасову заборону на роботу

Коксохім оскаржив рішення про тимчасову заборону на виробництво коксу та кам'яновугільної смоли

Харківський коксовий завод, 6 січня, оскаржив рішення суду, який на час заборонив роботу підприємства. Про це повідомили на порталі "Судова влада України".

Чи можна працювати "коксохіму" вирішить другий апеляційний адміністративний суд Харкова. Підприємству тимчасово заборонили проводити кокс і кам'яновугільну смолу на прийняття рішення суду коксохіму дали місяць, щоб його оскаржити, чим вони й скористалися.

FK63RBhvFuqWVj3BBT-2PRIOr.png

Нагадаємо, Харківський окружний адміністративний суд оголосив рішення у справі про забруднювальні викиди з "Коксохіму". Відповідач в особі "Коксохіму" запевняв, що позов є необґрунтованим та ґрунтується на помилкових висновках. За його словами, виміри не показували перевищення допустимої норми викидів. Відповідач також погрожував вибухом місткостей смоли та газопроводів в разі зупинки роботи. У прокуратурі Харківської області відзначили, що технологічний процес може бути повністю або тимчасово припинений. Наявність небезпечних викидів у відходах підприємства - оксиду вуглецю та азоту, діоксиду сірки, підтвердили результати лабораторних досліджень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися