Локдаун в Харкові: які продукти не можна придбати в магазинах (ФОТО)

З'явилися фотографії запечатаних магазинних полиць, з яких не можна придбати товар

8 січня в Україні почав діяти жорсткий карантин. Він триватиме до 26 січня. В цей час в магазинах, які не зачинилися, можна продавати тільки певні категорії товарів. Фото "заборонки" з супермаркетів харків'яни публікують в соцмережах.

За словами очевидців, в Харкові супермаркети перекрили червоними стрічками і попередженнями доступ до деяких товарів, а саме: канцтоварам і зошитам, засобам для прибирання (губок, серветок, сміттєвим пакетам), засобів для догляду за взуттям, одноразового посуду, освіжувачам повітря, одягу ( в тому числі шкарпеткам і колготкам), господарчим товарам.

Таким чином, харків'яни можуть купити засіб для миття посуду, але губку для миття посуду, яка лежить на полиці поруч, - ні. А в одній з торгових мереж Харкова під забороною опинилися навіть засоби для миття посуду.

Втім, не у всіх харківських супермаркетах губки для прибирання, лампочки і одноразовий посуд закриті обмежувальними стрічками. Також працюють деякі торгові точки в переходах метро.

Також видано ие "Харків.Коментарі" розповість, як буде працювати міський транспорт в Харкові на час локдауна.



Ольга

10 січня 2021, 02:59

Глупость и абсурд, ничего общего не имеющий с санитарно-гигиеническими мероприятиями, направленными на предупреждение коронавирусной инфекции!

Валерий

9 січня 2021, 22:52

Мыло, мыло покупайте!!! Все моющие и чистящие средства. Нас хотят уничтожить!!!

Владимир

8 січня 2021, 15:39

Это просто капец. Так что быть грязными и не опрятными?

Владимир

8 січня 2021, 15:37

Это просто капец. Так что быть грязными и не опрятными?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися