Під Харковом жителі знову перекрили дорогу: Підвищення тарифів на газ (ВІДЕО)

У Харківській області 50 людей перекрили дорогу

Під Харковом, 10 січня, люди знову вийшли на акцію протесту проти підвищення тарифів на транспортування газу. Про це повідомили очевидці в соцмережах.

Протестанти зібралися біля стаціонарного поста поліції і перекрили трасу Київ-Харків-Довжанський. Вони стоять на пішохідному переході та тримають в руках плакати "Ні тарифного геноциду", "Люди не бидло" та інші. За інформацією ГУНП, в акції беруть участь 50 осіб. Охорону громадського порядку здійснюють 15 силовиків. Люди протестують вкрай адекватно: пропускають спецтранспорт і кожні 15 хвилин звільняють рух.

Нагадаємо, трасу Київ-Харків-Довжанський в Валках вже перекривали, 7 січня. Вони також зібралися біля поста поліції через підвищення тарифів на газ і його транспортування.

Раніше "Коментарі" розповіли, що Харків став одним з двох в Україні центром управління швидкісним рухом поїздів. В рамках програми прискорення руху поїздів по країні, "Укрзалізниця" залишає тільки Харків і Київ, як базові центри, в яких діють обмеження на пересування складів.




Рита

15 січня 2021, 19:53

Ищешь горячих девушек для страстного общения? Тогда тебе сюда -https://cutt.ly/gjWcQWQ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися