У Харкові 92-річну жінку винесли з вогню: загорілася квартира

Постраждала отримала лише незначні опіки та отруєння

11 січня в 2.20 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в п'ятиповерховому будинку по вулиці Сумській, 77/79. За адресою виїхали два відділення вогнеборців на автоцистернах та одне на автодрабині. Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Харківській області.

На момент прибуття рятувальників в одній з кімнат квартири на третьому поверсі горіли домашні речі, вогонь поширився в коридор. Загальна площа пожежі склала близько 15 квадратних метрів.

Під час гасіння пожежі рятувальники виявили господиню квартири - 92-річну жінку і винесли на свіже повітря. Її з незначними опіками та отруєнням чадним газом госпіталізували в Харківську міську лікарню швидкої та невідкладної допомоги.

Співробітники ГСЧС повністю загасили пожежу через годину. Причину виникнення пожежі та збитки встановлюють.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", рятувальники виламали двері, допомагаючи медикам врятувати жінку. Літню мешканку Куп'янська, яка пережила інсульт, медики успішно госпіталізували лише після того, як за місцем виклику приїхали співробітники місцевої рятувальної служби. Подробиці інциденту повідомили в прес-службі Головного управління СЧС Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися