У Харківській області значно зріс комунальний тариф

Нові комунальні тарифи вступили в силу з початку 2021 року

Для жителів Харкова і області з 1 січня зріс тариф на розподіл газу. Про це повідомили в "Харківміськгазі" і "Харківгазі".

Зокрема, для жителів Харкова новий тариф становить 0,42 грн за 1 куб.м на місяць з ПДВ, раніше тариф становив 0,36 грн. з ПДВ; подорожчання - на 16,6%.

Для жителів Харківської області новий тариф становить 2,28 грн за кубометр з ПДВ, до 1 січня він був 1,356 грн за куб з ПДВ; подорожчання - на 68%.

Як повідомляло раніше видання "Харків.Коментарі", під Харковом комунальників оштрафували на велику суму. Антимонопольний комітет України оштрафував КП "Балаклійський Жилкомунсервіс" на 207 тисяч гривень за порушення закону "Про захист економічної конкуренції". Комітет встановив, що підприємство зловживає монопольним становищем на ринку послуг з вивезення побутових відходів. Зокрема, КП включило завищений розмір витрат в тарифи.

Також "Харків.Коментарі" розповіло, що тарифи на опалення знизяться. По Харкову Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, переглянула тарифи на теплопостачання і затвердила нові.



Рита

15 січня 2021, 19:52

Ищешь горячих девушек для страстного общения? Тогда тебе сюда -https://cutt.ly/gjWcQWQ

Тепло-дом

11 січня 2021, 21:50

Покупка и монтаж твердотопливного котла - выгодный экономный вариант автономной и энергонезависимой системы отопления http://tepllo.pp.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися