Реперка Alyona Alyona присвятила пісню Дані Дідіку, який загинув під час мирної ходи у Харкові

Співачка назвала трек згадкою про всіх, чиє життя обірвалося надто рано

Відома українська співачка  Alyona Alyona написала нову пісню, яку присвятила 15-річному Дані Дідіку, який став жертвою теракту під час Маршу єдності у Харкові, в лютому 2015 року. Про це співачка написала у соцмережах. Пісню Alyona Alyona оприлюднила на своєму Уoutube каналі, передають "Коментарі. Харків".

Реперка написала, що з пропозицією написати трек присвячений пам’яті юного Дані Дідіка, до неї звернувся режисер Руслан Горовий.

"Дізнавшись більше про його історію, я пригадала, як багато в своєму житті бачила утрат та поховань. І найболючіші серед них — похорони молоді", - поділилася Alyona Alyona. 

Новий трек має назву "Коли ховають молодих". Співачка зазначила, що це "ода пам’яті" всім юнакам та юначкам, чиї смерті їй довелося пережити та про які їй довелося дізнатися. "Це найстрашніше та найтяжче, що може бачити світ", - впевнена виконавиця та назвала пісню "згадкою про всіх, чиє життя обірвалося надто рано".

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові заснували проект пам’яті Дані Дідіка "Так працює пам'ять", який загинув через теракт біля Палацу Спорту 22 лютого 2015 року в річницю перемоги Революції Гідності. Його реалізація почалася влітку 2019 року. Альбом в честь загиблого патріота пишуть українські музиканти. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися