Полювання почалося: харківські копи розповіли, кого покарали за порушення локдауна

З моменту початку локдауна харківські правоохоронці склали понад півтори сотні протоколів

У Харківській області зафіксували 158 порушень норм "карантину зимових канікул". Саме стільки адміністративних протоколів склали правоохоронці з початку локдауна, тобто з 8 січня, повідомили в прес-службі облуправління Нацполіції.
"На вулиці Одеській у магазині побутової хімії торгували забороненими товарами. У кіоску на вулиці Валентинівській продавали лотерейні квитки. На ТЦ "Барабашова" працювали кілька господарських магазинів. Крім того, співробітники поліції виявили працюючий бар на вулиці Сумській і ресторан на проспекті Незалежності", - зазначили у відомстві.
Всього поліції під гарячу руку потрапили: 26 керівників і працівників підприємств; 107 простих харків'ян, які не використали засоби індивідуального захисту в громадських місцях, ще 25 - зайшли без маски в транспорт. На всіх порушників були складені адмінпротоколи за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину).
Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", ярмарка на площі Свободи спорожніла. У Харкові з 8 січня, на площі Свободи більше не працює новорічний ярмарок. Відповідний відеофакт опублікували в соцмережах очевидці. Також по кадрам видно, що, незважаючи на закриті торгові кіоски, каток працює, і на ньому ковзають люди. Людей на площі дуже мало.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися