Все не так погано: головна ковзанка Харкова продовжує роботу

Керівництво Харкова так і не дало роз'яснень по роботі ковзанки на площі Свободи

Ковзанка на майдані Свободи продовжує працювати під час локдауна, оскільки в постанові Кабінету міністрів немає заборони на його роботу. Про це повідомила начальник відділу Госпродпотребслужби в Харківській області Олена Гаєва, пише "Суспільне".

"На час локдауна немає чіткого визначення, може працювати саме ковзанка або не може. Якщо це розглядати як масовий захід, то, звичайно, не може. А ми бачимо, що на ковзанках багато людей. І це, мабуть, швидше за все культурний масовий захід, тому воно не може проводитися", - зазначила Гаєва.

За словами адміністратора ковзанки на площі, вдень 11 січня протягом трьох годин його відвідали 132 людини. За один сеанс на лід пускають до 50 осіб. "Приблизно 45 осіб на годину. Близько 100 чоловік купили квитки оффлайн, в касах, 32 людини прийшли з інтернет-квитками", - розповів адміністратор Євген.

За його словами, в зоні очікування закликають дотримуватися маскового режиму, в приміщенні є розмітка про необхідність дотримання дистанції, на лід люди виходять без масок.

Євген уточнив: якщо буде отримано офіційне роз'яснення про необхідність обмежити кількість людей на ковзанці, наприклад, до 20 чоловік, - його будуть виконувати.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", парк Горького буде працювати в обмеженому режимі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися