ХНУРЕ був обраний для участі у важливому міжнародному проєкті

Ректор ХНУРЕ Валерій Семенець підписав Меморандум про реалізацію проєкту між ХНУРЕ та організацією «Американські Ради з Міжнародної Освіти: ACTR / ACCELS»

В кінця 2020   року за результатами конкурсного відбору Харківський національний університет радіоелектроніки став учасником міжнародного проєкту "Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти" (Academic IQ Initiative). Про це повідомляє прес-служба ХНУРЕ.

Ректор ХНУРЕ Валерій Семенець вже підписав Меморандум про реалізацію проєкту між ХНУРЕ та організацією "Американські Ради з Міжнародної Освіти: ACTR / ACCELS". Мета проєкту - імплементація політики і практичних механізмів попередження і протидії порушенням принципів академічної доброчесності та розвитку механізмів внутрішнього забезпечення якості освіти.

Одним з ключових завдань проєктів є надання навчальної та технічної підтримки персоналу центрів внутрішнього забезпечення якості освіти ЗВО або їх аналогів в створенні ефективної моделі моніторингу якості освіти, виявленні ключових проблем і причин порушень принципів академічної доброчесності учасниками освітнього процесу, і надання експертних рекомендацій щодо вдосконалення якості освіти в ЗВО.

Координатори проєкту від ХНУРЕ: декан факультету АКТ Олександр Філіпенко, завідувач кафедри МТС Ірина Свід і заступник директора наукової бібліотеки Людмила Влащенко. Проєкт фінансується Державним департаментом США через Посольство США в Україні.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", в Харкові помер відомий вчений і фізик університету ім. Каразіна.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися