Частина населених пунктів Харківщини залишаться без води: кому слід бути готовим

Водопостачання буде відновлено в 24:00 13 січня

13 січня о 9:00 комунальне підприємство "Харківводоканал" відключить водопостачання частини споживачів в Шевченківському і Холодногірському районах міста. Про це Харків Times повідомили в прес-службі підприємства.

Воду відключать у зв'язку з проведенням ремонту на магістральних водогонах. Так, 13 січня, буде проводитися ремонт на магістралі діаметром 30 мм на перехресті вулиць Перемоги та Зв'язку. На час ремонту буде припинено водопостачання пр. Перемоги, 59 і вул. Зв'язки (приватний сектор).

Крім цього 13 січня комунальники проведуть ремонт на водогоні діаметром 800 мм (Сумська траса, окружна дорога) у зв'язку з чим буде припинено водопостачання селищ Солоницівка і Подвірки. Відновити водопостачання на підприємстві обіцяють до 24:00 13 січня.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", харківські депутати розповіли, скільки планують витратити на прибирання. У документі зазначено, що йдеться про прибирання семи поверхів, в тому числі підвального і технічного, Регіонального центру послуг на проспекті Тракторобудівників, 144, його фасаду (керамогранітна плитка, панелі і скляна декоративне оздоблення), а також приміщення Департаменту адмінпослуг і споживчого ринку на вулиці Чернишевського, приміщення Управління адмінпослуг на набережній Гімназійній. Також йдеться про миття вікон приміщень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися