Харківський водій влаштував атракціон на площі Свободи

Водій влаштував маневри на площі Свободи, яка повністю покрита снігом

Цікаво проводить час в заметах, які намело на головній площі міста, водій білого "Ауді". Машина "літала" повз порожні торгові павільйони і навіть - пішоходів прямо в центрі міста близько 9:30 ранку. Сніг на площі Свободи поки не розчистили.

Як повідомляло раніше видання "Харків.Коментарі", на Харківщині "швидка" вилетіла в кювет через снігопад. 13 січня близько п'ятої ранку в с. Волобуївка на Харківщині через сильний снігопад автомобіль швидкої медичної допомоги потрапив в кювет. Машина застрягла і не могла зрушити з місця.

Рятувальники витягли з допомогою свого рятувального автомобіля швидку на рівну ділянку дороги, далі вона продовжила рух самостійно. У медиків був ще один виклик в інше село, тому, щоб швидка дісталася туди безперешкодно, рятувальники супроводжували її на всьому шляху проходження.

Як розповідало раніше видання "Харків.Коментарі", мешканців попросили не їздити на автомобілях. У Харкові знову очікується погіршення погодних умов. Про це повідомив секретар міськради Ігор Терехов на своїй сторінці в Facebook. 13 грудня, Харків вже перетворювався на ковзанку. Водії стали частіше потрапляти в ДТП, а пішоходи почали знаходити різні способи переміщення по місту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися