Рух вантажівок по території Харкова заборонений: що сталося

Рух автомобілів, маса яких перевищує 8 тонн, заборонений в Харкові на добу

У Харкові транзитний рух і рух вантажних автомобілів, маса яких перевищує 8 тонн, заборонений до 11:00 завтрашнього дня через снігопад. Про це повідомляє RegioNews з посиланням на Прес-службу Харківської міськради.
"Це пов'язано з погіршенням погодних умов в місті і необхідністю негайної організації проведення робіт з прибирання снігу на вулично-дорожній мережі з залученням техніки великої механізації", - повідомили в міськраді.
Як повідомляло раніше видання "Харків.Коментарі", в Харкові вантажівка переїхала пішохода. За даними правоохоронців, ДТП сталося о 10:55 на вулиці Великій Панасовській. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група і патрульна поліція, які встановили, що за кермом вантажного DAF був 65-річний водій. З місця аварії потерпілого у важкому стані забрала "швидка". Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини аварії встановлюються.
Також видання "Харків.Коментарі" розповіло, що нетверезий харків'янин на квадроциклі врізався у вантажівку. ДТП сталося 29 листопада, близько 18:00. За попередніми даними, водій квадроцикла Hamer порушив п.2.3.б і 10.2 ПДР України та врізався у вантажівку DAF. В результаті аварії жертв немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися