Непогода на Харківщині: дороги розчищали всю ніч

Через сильний вітер в Харківській області дерева падали на проїжджу частину

На Харківщині всю ніч розчищали дороги від снігу, ліквідували ожеледь та прибирали дерева та гілки, що попадали через вітер. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі САД у Харківській області.

В понеділок, 24 лютого, Харківська область перебувала під впливом циклонів. Вдень йшов дощ. Близько 17 години дощ перетворювався на мокрий сніг та почався поривчастий вітер. В деяких районах, зокрема у Дергачівському та Золочівському, на окремих ділянках випало близько 15сантиметрів снігу. Температура вночі коливалась від  +1 до -2 градусів.

Техніка на дорогах Харківщини працювала у цілодобовому режимі на всіх напрямках. Чистили проїзну частину від снігу та ліквідували ожеледицю. Крім того, в результаті поривчастого вітру, на проїзну частину повалило дерева та гілки.

Станом на ранок, 25 лютого, на дорогах області працює 155 одиниць спецтехніки та 188 робітників дорожнього господарства. За добу на обробку доріг протиожеледними матеріалами використано 905 кубічних метрів піщано-соляної суміші та 122 тонн технічної солі.

Сьогодні за прогнозом синоптиків хмарно з проясненнями.  Вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7 - 12 м/с, можливі пориви вітру 15-20 м/с. Температура повітря вдень від +2 до +5 градусів.  

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що харків’ян попередили про погіршення погодних умов. Синоптики зробили метеорологічне попередження. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися