У Харкові тарифи на опалення та гарячу воду не будуть підіймати: Терехов бере відповідальність на себе

Терехов пообіцяв, що в Харкові не будуть підвищувати тарифи на опалення і гарячу воду, попри підвищення цін від Національної комісії

У Харкові не будуть підіймати тарифи на опалення і гарячу воду. Про це повідомили секретар міськради Ігор Терехов у своєму telegram-каналі.

"Я прийняв рішення: тарифи для городян на опалення і гарячу воду підійматися не будуть. Вони залишаться на рівні 2018 року. Я розумію, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, буде незадоволена цим рішенням, але я його не зраджу, і всю відповідальність за нього беру на себе ", - написав Терехов.

Йдеться про рішення, яке, 30 листопада, прийняла Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Нові тарифи повинні були набрати чинності з 1 грудня і згідно з ними, опалення повинно було подорожчати на 18,7%, а гаряча вода - на 15,19%. Однак тоді нічого не підвищили через те, що нові тарифи для населення можуть застосовуватися тільки з моменту укладення індивідуального або публічного договору.

Нагадаємо, раніше Терехов пригрозив звільненнями водіям, які хамлять пасажирам і виганяють пільговиків.




Вольдемар

14 січня 2021, 08:07

Покупка и монтаж твердотопливного котла - выгодный экономный вариант автономной и энергонезависимой системы отопления http://tepllo.pp.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися