У центрі Харкова кран впав прямо на вагончик робітників: хто постраждав

Лише диво допомогло уникнути жертв при падінні крана в Харкові

За повідомленнями інформаційного видання "Укрінформ" з посиланням на ГУНП в Харківській області, в Харкові впав будівельний кран.

Подія трапилася 13 січня в провулку Банний, 1 біля вулиці Університетської в центрі Харкова. Падіння відбулося через технічну несправність.

В результаті даного інциденту потерпілих немає.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", прості харків'яни скрутили викрадача до приїзду поліції. Власник машини повідомив поліцейським, що залишив машину на кілька хвилин, а повернувшись, побачив, що її вже немає.

Один з перехожих розповів чоловікові, що бачив як хтось сідав в легковик і повідомив, куди той поїхав. Разом чоловіки наздогнали викрадача.

"Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 ( "незаконне заволодіння транспортним засобом") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 8 років з конфіскацією майна. В даний час вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Слідчі дії тривають", - уточнили в поліції.

Також видання "Харків.Коментарі" розповіло, що в Харкові почали працювати пункти обігріву. У кожному з центрів обладнано спеціальне місце, де можна випити чай і отримати, якщо потрібно, теплі речі. Пункти обігріву працюють цілодобово. В умовах пандемії заходити в них можна лише в захисних масках.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися