Відомий харківський університет переходить на дистанційне навчання

Названі терміни дистанційного навчання в Харківському національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого

У лютому на дистанційне навчання відправляться студенти денної та інших форм навчання Харківського національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого. Відповідне розпорядження підписав ректор вузу Анатолій Гетьман.

У документі зазначено, що дистанційка триватиме в вузі з 1 по 28 лютого включно. Відзначається, що дистанційна форма навчання вводиться в зв'язку з чинним карантином.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", Харківський університет потрапив в ТОП-10 найвпливовіших вищих навчальних закладів України.

Харківський Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого потрапив до рейтингу найвпливовіших українських вузів. Про це повідомляє ресурс Освіта.ua.

Таблиця рангів називається AcademicInfluence і українські вузи в ній стоять в кінці першої тисячі впливових вишів світу - Києво-Могилянська академія (886 місце в світі), Львівський національний університет ім. Івана Франка (915 місце в світі) і Київський політехнічний інститут (1390 місце в світі).

У ТОП-10 найвпливовіших вузів України Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого стоїть на 10 місці. Світовий рейтинг впливовості вузів AcademicInfluence складається, виходячи з впливовості його випускників і їх досягнень. На перші три місця рейтингу потрапили університети Гарварда, Лондона і Стенфорда.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися