Харківські копи обклали "податками" своїх колег

Трьох харківських копів судять за вимагання грошей у колег, вони не визнають свою провину

Жовтневий районний суд Харкова 13 січня після тривалих відкладень провів засідання у справі за обвинуваченням трьох харківських поліцейських у вимаганні хабарів з підлеглих, повідомили Depo.Харків в прес-службі суду. Учасники процесу з'явилися в повному складі. Суд допитав чергового свідка, викликав наступних. Наступне засідання призначене на 8 лютого.

У червні 2019 суд надійшов обвинувальний акт стосовно заступника начальника відділу Управління превентивної діяльності ГУ ПП в області та двох інспекторів, яких звинувачують в систематичних хабарах. Платили обвинуваченим підлеглі за непроходження навчальних занять, безперешкодну здачу звітів, заліків тощо. Гроші перераховувалися на банківські картки.

Протягом грудня 2017 - липень 2018 підсудні одержали 119 032 грн. У справі оголосили обвинувальний акт і встановили порядок вивчення доказів. Обвинувачені провину не визнають. У справі проходить велика кількість свідків - 52 людини тільки з боку звинувачення.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", з суд оштрафував харківського депутата за затримку з декларацією. Суд встановив, що обвинувачений, будучи депутатом, несвоєчасно подав щорічну декларацію.

Чоловік зареєстрував документ 21 червня 2020 року, хоча зобов'язаний був це зробити до 1 червня 2020 року. На суді чоловік провину визнав і заявив, що не зміг вчасно подати декларацію, оскільки пізно отримав особистий електронний цифровий підпис і не був ознайомлений з вимогами законодавства про запобігання корупції.



Котя

15 січня 2021, 07:59

МУСОРА В ВСЕЙ КРАСЕ!!! ВЫЕЗ ИЗ ХАРЬКОВА НА КИЕВ. На КП МУСОРА СОБИРАЮТ В ДЕНЬ ПО 100 тыс грн. Ни с кем не делятся!!! ИЛИ ДЕЛЯТСЯ...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися