У Харківській області виявили нелегальний склад з бензином: рахунок йде на тонни

У власника заправки немає дозвільних документів на право реалізації та зберігання пально-мастильних матеріалів

13 січня співробітники фіскальної служби встановили факт діяльності нелегальної АЗС. Про це повідомили в ГУ ДФС України в Харківській області. Заправкою володіє чоловік у якого немає дозвільних документів на право реалізації та зберігання пально-мастильних матеріалів.

В результаті огляду виявлено товарно-матеріальних цінностей на суму понад 600 тисяч гривень. З них підакцизних товарів на суму понад 300 тисяч гривень, в тому числі 5 тонн бензину і 7 тонн дизельного палива.

Протокол про адміністративне правопорушення направлено до суду для розгляду і прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

Всі вилучені товарно-матеріальні цінності передані на відповідальне зберігання до прийняття відповідного рішення суду щодо розпорядження майном.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", в Харківській області знайшли величезний схрон нелегальної зброї. Харківські правоохоронці знайшли майже п'ять кілограмів тротилу, 2,3 тисячі різних боєприпасів, майже 62 тисячі патронів різного калібру і безліч допоміжних військових засобів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися