Прогноз погоди: синоптики розповіли, до чого готуватися харків'янам

Синоптики розповіли, якою буде погода в Харкові з 16 по 21 січня

Внаслідок надходження холодної арктичної повітряної маси, на території Харківської області очікується істотне зниження температури повітря в період з 16 по 21 січня.

16 січня протягом доби температура складе 10 - 17 ° морозу; 17 - 19 січня очікується зниження температури вночі до 18 - 23 ° морозу (17 січня місцями по області в низинних ділянках місцевості і балках до -24 ...- 29 ° С). У денні години стовпчик термометра коливатиметься в межах -13 ...- 19 ° С. Середньодобова температура протягом зазначеного періоду буде нижча норми на 10 - 15 °, тому жителям Харківщини варто одягатися тепліше.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", жителі Харкова попросили не їздити на автомобілях.

"Шановні харків'яни. У найближчі дні в місті очікуються складні погодні умови. З 2-ї години ночі, попереджають синоптики, повинен початися сильний снігопад, вранці очікується ожеледь, а до вечора п'ятниці - дощ і намерзання льоду на дорогах. Наші комунальники готові прибирати сніг і посипати траси сіллю. Переконливе прохання постаратися без крайньої потреби завтра не виїжджати на вулиці Харкова і не паркувати машини на узбіччях доріг. Також не загороджувати в'їзди у двори - так нашим службам буде легше ліквідувати наслідки негоди", - написав Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися