Протести не припиняються: в Харкові стоїть пікет проти тарифів

Близько десяти людей зібралися під Харківською ОДА, щоб протестувати проти високих тарифів

Акція протесту проти високих тарифів пройшла під стінами Харківської ОДА. Про це повідомляє медіа-група "Об'єктив". У пікеті взяли участь 10 осіб, всі - молоді люди у віці близько 20 років. В руках вони тримали плакати "Це програма "Здохни або помри". Головні спонсори - "Нафтогаз" і уряд України", "Нові тарифи: померти від холоду або від голоду?" та інші.

"Це підвищення ще сильніше вдарить по кожному з нас і по моїй родині персонально. У мене батько-пенсіонер з бабусею живе, і так багато на що не вистачає грошей, так ще й тарифи будуть сильніше бити", - розповів організатор акції Олександр.

Нагадаємо, раніше під Харковом місцеві жителі перекрили трасу. Мітингувальники виступають проти підвищення тарифів на транспортування газу. Акція проходить біля стаціонарного поста поліції в Вовчанську. Кілька десятків людей заблокували рух на трасі Київ - Харків - Довжанський, "окупувавши" пішохідний перехід.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", в Харкові проходить чергова акція протесту проти роботи Коксохіму. Жителі довколишніх будинків та активісти вимагають зупинити шкідливі викиди підприємства. Наявність небезпечних викидів у відходах підприємства - оксиду вуглецю і азоту, діоксиду сірки, підтвердили результати лабораторних досліджень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися