Розпізнає обличчя і вимірює температуру: на що здатний термінал в Харківському суді

У Харківському окружному адміністративному суді запрацювала власна система розпізнавання облич

У Харківському окружному адміністративному суді запрацювала система дистанційного температурного скринінгу. Нова технологія допомагає виявити відвідувачів і співробітників суду з підвищеною температурою. Про це повідомили на сайті "Судова влада".

"Термінал розпізнавання обличчя Hikvision, який автоматично сканує обличчя людини і вимірює температуру її тіла, дозволяє уникнути великого скупчення людей, а значить - зменшує ймовірність поширення COVID-19. Крім того, ця система дозволяє знизити небезпеку інфікування COVID-19 та інших ГРВІ серед співробітників служби судової охорони, які першими зустрічають співробітників і відвідувачів на вході Харківського окружного адміністративного суду і постійно знаходяться в зоні ризику зараження", - розповіли вони.

picture

З початку 2021 року суди Харківської області відвідали понад 50 тисяч відвідувачів. Співробітники Служби судової охорони виявили серед них десять осіб з підвищеною температурою тіла і ознаками респіраторних захворювань.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", суд оштрафував харківського депутата за затримку з декларацією. Депутат на суді пояснив, що не зміг подати декларацію вчасно, оскільки не мав особистого цифрового підпису, йдеться в постанові Первомайського районного суду Харківської області. За даними суду, обвинувачений працює вчителем і є депутатом Олексіївської сільської ради.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися