Зима близько: пункти обігріву запрацювали по всій Харківщині

Стаціонарні пункти обігріву для бездомних діятимуть у всіх районах Харківської області

Синоптики прогнозують рідкісне похолодання з 16 по 20 січня. У зв'язку з цим в кожному районі Харківської області буде відкрито стаціонарні пункти обігріву. Про це інформує прес-служба ХОДА.

Департамент цивільного захисту направив до райдержадміністрації та міськради листи з вимогою створити умови для обігріву людей. Зокрема, в Лозовій і прилеглих населених пунктах буде 34 пункти обігріву, в Ізюмі - п'ять, в обласному центрі - чотири, а в Чугуєві - два. Найбільше їх планують обладнати в Близнюківському і Харківському районах - 46 і 41, відповідно. Повний список можна знайти тут.

Ще дев'ять пересувних пунктів обігріву можуть розгорнути рятувальники. Крім того, аналогічні об'єкти вже є на дорогах області. Там водії можуть отримати допомогу під час НП або відстоятися при негоді.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", в Харкові почали працювати пункти обігріву. У кожному з центрів обладнано спеціальне місце, де можна випити чай і отримати, якщо потрібно, теплі речі. Пункти обігріву працюють цілодобово. В умовах пандемії заходити в них можна лише в захисних масках.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися