Спецтехніка і протиожеледні матеріали: як борються зі снігом на Харківщині

Опади спостерігаються в східній і центральній частині Харківської області

Для обробки доріг використано 292 м³ протиожеледних матеріалів. Протягом доби на дорогах області працювало 124 одиниці спецтехніки та 177 працівників дорожнього господарства. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг в Харківській області. Вранці та вдень 17 січня по області ясно без опадів. Приблизно о 21:00 годині в північно-східній частині області почалися опади у вигляді снігу.

На 7.00 годину ранку 18 січня по області хмарно, спостерігаються опади у вигляді снігу в східній і центральній частині області, а саме: Балаклійському, Великобурлуцькому, Вовчанському, Дворічанському, Зміївському, Ізюмському, Куп'янському, Лозівському, Первомайському, Чугуївському та Харківському районах. В інших районах без опадів.

Температура повітря становила вночі від -13 ° С до -18 ° С, вдень синоптики обіцяють від -12 ° С до -19 ° С.

Протягом доби зафіксовано 1 ДТП на дорозі місцевого значення.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", на Харківщині "швидка" вилетіла в кювет. 13 січня близько п'ятої ранку в с. Волобуївка на Харківщині через сильний снігопад автомобіль швидкої медичної допомоги потрапив в кювет. Машина застрягла і не могла зрушити з місця.

Рятувальники витягли з допомогою свого рятувального автомобіля швидку на рівну ділянку дороги, далі вона продовжила рух самостійно.

У медиків був ще один виклик в інше село, тому, щоб швидка дісталася туди безперешкодно, рятувальники супроводжували її на всьому шляху проходження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися