Ковзанка відкрилася в ще одному містечку Харківщини

Ковзанка обладнана за рішенням Балаклійської міської ради на центральному стадіоні "Вимпел"

Для всіх любителів зимових розваг, як маленьких, так і дорослих, а також прихильників здорового способу життя, в Балаклії відкрили ковзанку. Як повідомили в Балаклійській міській раді, каток обладнаний на центральному стадіоні "Вимпел". Каток на стадіоні залили, як тільки цьому посприяли погодні умови. Вечірньої пори каток освітлюється.

"Тому не втрачайте часу і зимової погоди. Всіх запрошуємо на ковзанку!" - відзначили в мерії Балаклеї.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", головна ковзанка Харкова продовжує роботу. Ковзанка на майдані Свободи продовжує працювати під час локдауна, оскільки в постанові Кабінету міністрів немає заборони на її роботу. Про це повідомила начальник відділу Госпродпотребслужби в Харківській області Олена Гаєва, пише "Суспільне".

"На час локдауна немає чіткого визначення, може працювати саме ковзанка або не може. Якщо це розглядати як масовий захід, то, звичайно, не може. А ми бачимо, що на ковзанках багато людей. І це, мабуть, скоріш культурний масовий захід, тому вона не може проводитися", - зазначила Гаєва.

За словами адміністратора ковзанки на площі, вдень 11 січня протягом трьох годин її відвідали 132 людини. За один сеанс на лід пускають до 50 осіб. "Приблизно 45 осіб на годину. Близько 100 осіб купили квитки оффлайн, в касах, 32 людини прийшли з інтернет-квитками", - розповів адміністратор Євген.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися