Місту на Харківщині загрожує комунальний колапс

Співробітникам комунальних підприємств не заплатили перед Новим роком

Ситуація на комунальних підприємствах Лозової - критична через борги за газ, воду, боргів населення за комунальні послуги. Про це повідомив Лозівський міський голова Сергій Зеленський на прес-конференції 16 січня.

За його словами, вперше за п'ять років комунальні підприємства заборгували своїм працівникам заробітну плату перед Новим роком. За грудень в КП "Теплоенерго" отримали лише 50% зарплати, в ДП "Лозоваводосервіс" - ситуація краща, зарплату виплатили.

З проханням стримати підвищення тарифів на газ і воду виконавчий комітет Лозівської міської ради направив звернення до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України. У зверненні акцентували увагу на те, що підвищення тарифів значно погіршить економічну ситуацію не тільки комунальних підприємств міста, а й промислових, є великий ризик їх закриття.

Також виконавчий комітет направить листа до Кабміну, в якому проситиме відшкодувати комунальним підприємствам міста різницю в тарифах.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", ковзанка відкрилася в ще одному містечку Харківщини. Для всіх любителів зимових розваг, як маленьких, так і дорослих, а також прихильників здорового способу життя в Балаклії відкрили ковзанку. Як повідомили в Балаклійському міській раді, ковзанка обладнана на центральному стадіоні "Вимпел". Ковзанку на стадіоні залили, як тільки цьому посприяли погодні умови.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися