Через Харкова 2021 рік став Роком урбан-туризму

У проєкті оголосити рік ще й роком гастро-туризму

Всесвітня федерація туристичних міст підтримала Харків в ініціативі оголосити 2021 Роком урбан-тризму. Про це повідомили в пресслужбі Харківської міськради з посиланням на заступника директора Департаменту міжнародного співробітництва Юлію Згурський.

Три місяці тому Харківська міськрада спільно з Національною туристичною організацією України звернувся в Всесвітню федерацію туристичних міст (WTCF) з пропозицією про урбан-туризмі, і його взяли. Серед проєктів 2021 року ще і гастро-туризм,

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській міськраді на сесії 30 грудня затвердили виділення коштів на будівництво дороги через ринок" Барабашово ". Під час обговорення питань порядку денного секретар міськради Ігор Терехов заявив, що потрібно контролювати це будівництво і розкритикував "Зоряне небо" в центрі Харкова. Проєкт будівництва нової дороги розробили за грудень, повідомив секретар Харківської міськради Ігор Терехов. Також він запропонував депутату Ігорю Черняку контролювати всі тендери під час будівництва магістралі. "Так ось коли ви говорите про бюджет і не голосуєте за бюджет, ви бачили, буде робитися розв'язка. Так ось вам моя до вас прохання і доручення як депутату. Проконтролюйте всі тендери, які будуть зроблені на цю розв'язку, і зробіть так, разом зі мною, щоб жодна копійка бюджетних коштів нікуди не пішла. Нам більше не потрібно купувати "Зоряне небо" за такі шалені гроші. І цього не буде більше! ", - зазначив Терехов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися