Харківська команда КВН не поїде на російську «Лігу сміху»

Учасниця команди "Подруги твого хлопця" спростувала те, що вони їдуть виступати в Росію

Харківська команда "Подруги твого хлопця" не поїде в Росію на "Лігу сміху". Про це учасниця команди повідомила кореспонденту МГ "Об'єктив".

"Наша команда нікуди не їде і їхати не збиралася. Більше коментарів не даємо! " - зазначила дівчина.

Список учасників російської версії українського проєкту "Ліга сміху" опублікували на сайті "Міжнародного союзу КВН". Де і була команда з Харкова, крім неї в списку були та інші учасники з України: "МУА планета земля" (Україна), "Збірна медиків" (Одеса), "Збірна Одеси" (Одеса) і "Падік 19" (Запоріжжя).

Нагадаємо, "Лігу сміху" придумала "Студія" 95 квартал ", яка належала президентові України Володимиру Зеленському. Однак франшизу продали російському телеканалу СТС. Там заявили, що "Квартал 95" з 2012 року співпрацює зі шведським дистриб'ютором Eccho Rights, який "має право представляти та реалізовувати по всьому світу кращі продукти" Кварталу ". У студії підкреслили, що в Eccho Rights власна стратегія продажів, на неї правовласник не впливає. Команди, які пройдуть кастинг в російську "Лігу сміху", в лютому виступлять на телевізійному фестивалі, з них виберуть 12 учасників сезону.

Нагадаємо, в Казахстані з 7 по 12 січня пройшла XVI Міжнародна олімпіада з математики, фізики та інформатики ім. Жаутікова на якій харківські школярі гідно себе проявили.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися