УЗ запустила новий прискорений поїзд з Харкова в область

Поїзд буде їздити майже кожен день, крім вівторка та середи

З 28 січня почав їздити новий прискорений приміський поїзд № 7087/7088 за маршрутом Костянтинівка - Харків. Про це повідомляє пресслужба АТ "Укрзалізниця".

У компанії вирішили виконати численні прохання пасажирів, в яких ті просили запустити дане сполучення. Маршрут для жителів області був дуже важливий, бо поїзд проходить через ряд великих густонаселених житлових пунктів.

Маршрут спланували так, щоб дати пасажирам можливість зручно пересісти. Наприклад, маршрут поїзда проходить через Ізюм, Святогірськ, Лиман, Краматорськ і Дружківку.

У вагони електропоїзда, які пройшли капітальний ремонт на ЗАТ "Київський електровагоноремонтний завод" (КЕВРЗ), вмонтували сучасну систему відеоспостереження, клімат-контроль, систему протипожежної безпеки, нові зручні сидіння і модернізовану систему освітлення.

Поїзд № 7087 Харків - Костянтинівка виїжджає з Харкова о 15:55, а приїжджає до Костянтинівки о 20:41. Поїзд № 7088 Костянтинівка - Харків їде о 05:35, приїжджає о 10:32. Він буде їздити майже кожен день, крім вівторка та середи.

Нагадаємо, процесуальне керівництво Харківської місцевої прокуратури №5 повідомило про підозру службовцю одного з підрозділів регіональної філії "Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця". Працівник ПЗ підозрюється в закінченому замаху на розтрату майна посадовою особою шляхом зловживання службовим становищем, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 191 КК України).

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, посадові особи виробничого підрозділу регіональної філії "Південна залізниця "АТ" Українська залізниця" підробляли дані в офіційних документах з 01.11.2019 по 31.03.2020. В результаті вони вкрали понад 13 тисяч літрів бензину марки А-95, А-92 і 10 тисяч літрів газу, який їм видавали для заправки легкових автомобілів на загальну суму понад 400 тисяч гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися