У Харківській облраді Зеленського привітали з днем народження

Максима Зеленського привітали з днем народження

Сьогодні, 30 січня, депутату обласної ради Максиму Зеленському виповнилося 34 роки. На сайті облради його привітали з днем народження.

"Прийміть вітання з нагоди дня народження! Бажаємо, щоб оптимізм кожен день супроводжував Вас, а негаразди ніколи не ступали на Ваш поріг. Нехай всі задумані плани обов'язково реалізуються. Щедрої долі, невичерпної енергії, яскравих вражень, недбайливої удачі. Бажаємо Вам міцного здоров'я і довгих, насичених цікавими подіями років життя ", - написали в облраді.

Зеленський Максим Сергійович, народився 30 січня 1987 році в місті Лозова Харківської області. У 2009 році він закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю "Правознавство" та здобув кваліфікацію юриста. З липня 2009 по серпень 2019 року працював в прокуратурі Харківської області, на посадах помічника міжрайонного прокурора, слідчого міжрайонної прокуратури, прокурора відділу та старшого прокурора відділу прокуратури області, заступника керівника місцевої прокуратури. З квітня 2020 року, займається індивідуальною адвокатською діяльністю, а 25 жовтня 2020 його обрали депутатом Харківської обласної ради VIII скликання.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський народився 25 січня 1978 року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися