У Харківських кінотеатрах з'явилися нові прем'єри: Мілла Йовович, Зигмунд Фрейд та українські жахи

У Харківських кінотеатрах можна подивитися два українські фільми

У Харківських кінотеатрах, 28 січня, з'явилося п'ять нових фільмів. Відповідну афішу опублікували кінотеатри мережі Kinoland.

Мисливець на монстрів (5,3 рейтингу IMDb):

joEmkvCCQu9wogomm1pg9rp37.jpg

Екранізація однойменної комп'ютерної гри та Мілою Йовович у головних ролях. Події розгортаються у світі, де правлять величезні та неймовірно сильні монстри. З ними героям і прийдеться боротися. Сеанси відбуватимуться в "Києві", "8 ½" і імені Довженка до 24 лютого.

Вище неба (5,7 рейтингу IMDb):

-9a-RaLOpm6QYVVMN7Mo8Uit4.jpg

Фільм 2018 року про дівчинку з важким дитинством. За її словами її викрадають прибульці з 7 років. Сеанси відбуватимуться в "Києві", "8 ½" і імені Довженка до 17 лютого.

Мій друг Зигмунд Фрейд (6,4 рейтингу IMDb):

xF-EmhYmZJBR8vFQliDrFFrH-.jpg

Ще один фільм 2018 року. Події розгортаються в 1938-му році. Молодий хлопець Франц не тільки чудово розбирається в тютюні, а й знає як привести покупця до істинного блаженства. Одним з таких постійних покупців і є Зигмунд Фрейд - відомий професор та психолог. Сеанси відбуватимуться в "Києві", "8 ½" і імені Довженка до 3 лютого.

Пік Страху (4,4 рейтингу IMDb):

XWoh478QuxjAaIUWUrAmO2SUU.jpg

Дебютний фільм українського режисера Станіслава Капралова, створений у копродукції України, США та Іспанії. Продюсери називають картину незвичайним хоррором, який сподобається молоді. Сеанси відбуватимуться в "Києві", "8 ½" і імені Довженка до 17 лютого.

Все буде ОК !:

cW4TmsgHx5v4Ig0VjPI2bVatd.png

Українська комедія, яка розповідає про важке життя дівчини Лізи. Вона їде на заробітки в Польщу. Сеанси відбуватимуться в "Києві", "8 ½" і імені Довженка до 10 лютого.

Раніше "Коментарі" розповіли про прем'єри в харківських кінотеатрах, які почали показувати з 25 січня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися