У Харківській області люди вийшли на протест проти високих тарифів (ВІДЕО)

Жителі Високого знову перекрили дорогу

У Харківській області жителі знову вимагають не підвищувати тарифи на комунальні послуги та газ. Про це повідомили в телеграм-каналі "ВЕХА".

Відзначається, що на протест вийшли жителі селища Високий. Люди перекрили рух транспорту на посту "Високий" в знак протесту.

Нагадаємо, протести проти підвищення тарифів тривають вже місяць. Жителі регулярно перекривають дороги. Так, наприклад, 15 січня учасники протесту в Харківській області перекрили дві державні траси - Харків-Київ в Пісочині та Харків-Сімферополь в районі Краснограда. Один з лідерів протестів, Сергій Каплін, закликав на цьому не зупинятися і перекривати всі нерегульовані пішохідні переходи в регіоні з метою змусити владу звернути увагу на проблеми простих громадян, пов'язані з підвищенням тарифів.

Раніше "Коментарі" розповіли, що Терехов не має наміру підіймати тарифи на опалення і гарячу воду.

"Я прийняв рішення: тарифи для городян на опалення та гарячу воду підійматися не будуть. Вони залишаться на рівні 2018 року. Я розумію, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, буде незадоволена цим рішенням, але я його не зміню. І всю відповідальність за нього беру на себе ", - написав Терехов.




Вольдемар

1 лютого 2021, 06:21

Вольдемар, Купить твердотопливный котел - выгодный экономный вариант автономной и энергонезависимой системы отопления http://tepllo.pp.ua

Вольдемар

1 лютого 2021, 06:21

[url=http://tepllo.pp.ua]Купить твердотопливный котел[/url] - выгодный экономный вариант автономной и энергонезависимой системы отопления

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися