Екссолісту гурту 5'nizza в п'ятницю роблять серйозну операцію: Рідкісне захворювання очей

Сьогодні Сергій Бабкін пройшов повне обстеження в Австрії

Українському музиканту та екссолісту гурту 5'nizza Сергію Бабкіну в п'ятницю, 5 лютого, роблять операцію на очі. Про це артист написав у себе в Instagram.

Ще в січні Бабкін дізнався, що у нього дуже рідкісне захворювання очей, яке зустрічається один раз на мільйон. Лікар сказав артисту, що у нього запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки та проходження рідини через що він вже втратив 70% центрального зору. В Україні та інших країнах СНД немає потрібного обладнання для проведення відповідної операції.

На щастя, Борис Миколайович Медведєв (засновник, директор "Офтальміка" м.Харків) і вся його команда, знайшли клініку в Австрії, яка погодилася прийняти Сергія Бабкіна.

"Операція запланована на 5 лютого. Тепер залишилося тільки успішно дістатися до Відня та минути десятиденний карантин, бо зір не дає мені багато часу. Зараз ми займаємося організацією поїздки, а це, в карантинний час, капець як складно! ", - написав співак і зазначив, що він не буде користуватися соцмережами та телефоном приблизно до 10 лютого.

Однак артист не стримався й 2 лютого повідомив фанатам, що 4 лютого пройде повне обстеження, а 5 вже йде на операцію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися