У Харкові біля Каскаду поставлять громадське харчування

Раніше будівлі в планах на Сад Шевченка не було

У Харкові відвели земельну ділянку під нове будівництво в саду Шевченка. Про це пише "Харківський антикорупційний центр".

Там має з'явитися "об'єкт туристичної інфраструктури або громадського харчування".

На кадастровій карті, ділянку площею 0,4 гектара знаходиться біля Каскаду і нової дороги між вулицями Римарській і Клочківській. Власника у нього поки немає.

ХАЦ повідомляє, що ще у 2018 році, коли починалося будівництво паркінгу в саду Шевченка, цього окремої ділянки не було.

Довідка "Коментарів": оновлений Каскад, за яким тепер не тече вода, відкривали на День міста у 2019 році. Багатьом жителям міста він не сподобався. У соцмережах місцеві писали про те, що питання зовнішнього вигляду міста стосується не влади, а кожного жителя. Мер Геннадій Кернес заявляв, що зміни Каскаду пов'язані з "підтопленнями" і "вібраціями від руху поїздів в метро".

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Харківський зоопарк планують відкрити 23 серпня на День міста. Передбачається, що харківський зоопарк залучить в місто туристів. При цьому вхід в нього хочуть зробити безкоштовним. На реконструкцію зоопарку у 2020 році виділили ще 400 мільйонів. На оновлення зоопарку з держбюджету виділили 1,05 млрд грн, З них із загального фонду бюджету - 56,4 млн грн, Зі спеціального - 1 млрд. Грн. З цієї суми на будівництво об'єктів на території зоопарку виділено 997 млн грн.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися