У Харкові один з районів влаштовує конкурс на створення його емблеми

У райадміністрації так хочуть відзначити 85-річчя району

Сьогодні, 8 лютого 2021 року Індустріальному району міста виповнюється 85 років. Про це повідомляє пресслужба мерії.

На честь цієї події райадміністрація проведе конкурс на кращу емблему Індустріального району. Змагання пройде з 10 лютого по 1 березня.

В районі живуть і працюють понад 150 тис. Харків'ян, район зростає і розвивається.

Метою конкурсу полягає в тому, щоб розвинути аматорське мистецтво жителів району, залучити їх до активної участі в житті району, а також сприяти позитивним змінам в його соціальному житті.

На конкурс приймаються художні або комп'ютерно-графічні роботи в будь-якій техніці, з зображенням емблеми, яка показує посилання Індустріального району, його особливості та так далі.

Взяти участь в конкурсі можуть жителі Індустріального району різного віку. Для цього на електронну адресу [email protected] потрібно надіслати зображення емблеми (в форматі jpeg, png) і заявку на участь, в якій потрібно вказати П.І.Б. виконавця (або групи виконавців), контактний телефон, вік, місце роботи / навчання, а також пояснити значення емблеми.

Учасників та переможців нагороджуватимуть цінними призами на святковому концерті, який відбудеться в серпні.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Українське відділення мережевого довідкового видання Вікіпедія почала конкурс "Вікі Харьковщіна", який триватиме до 30 листопада. "Читачі, щоб взяти участь, повинні обов'язково поінформувати якусь одну бібліотеку про своє бажання приєднатися до конкурсу будь-яким способом до кінця конкурсу, щоб такий внесок можна було віднести до командного заліку цієї бібліотеки", - розповіла директор Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки Наталія Шостко.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися