Вчителька Харківської області стала педагогом року за реп, який вона читає свої учням (відео)

Нагороду жінка отримала за інноваційний підхід до дистанційного навчання

Вчителька з Харківської області, Ольга Халепа, стала педагогом 2020 роки за новаторський підхід до дистанційних уроків з біології для середньої школи. Про свою нагороду розповіла сама педагог на своїй сторінці в Facebook.

"Нічого собі! За версією Всеукраїнського суспільно-політичного тижневика "Освіта", я визнана кращим педагогом 2020! Здивована!" - написала вчителька.


Ольга Халепа з села Яковлівка Лозівського району стала відомою після того, як навесні минулого року стала викладати в мережу уроки для школярів, записані в стилі реп. Першим став кліп для учнів п'ятих класів. У ньому вона розповіла про наземне та повітряне навколишнє середовище. Після цього її ролики стали набирати десятки тисяч переглядів.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Казахстані з 7 по 12 січня пройшла XVI Міжнародна олімпіада з математики, фізики та інформатики ім. Жаутікова на якій харківські школярі гідно себе проявили. Про це повідомили в пресслужбі Харківської міськради Як відзначили в Департаменті освіти Харківської міської ради, в олімпіаді щорічно беруть участь команди учнів 10-11 класів спеціалізованих фізико-математичних шкіл з різних країн світу. Цього року її учасниками стали 1006 школярів з 21 країни, в тому числі з України. За результатами змагань переможцями стали 500 учасників, серед яких - вісім харківських школярів.




Євген

11 лютого 2021, 12:57

молодець. дякую

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися