На Харківщині батьки кілька днів не могли знайти дитину: Поліцейські впоралися за кілька годин

Правоохоронці повернули батькам зниклого підлітка за кілька годин

У Харківській області, 16 лютого, правоохоронці відшукали неповнолітню дитину. Про це повідомили в пресслужбі ГУ Нацполіції.

Відзначається, що мама 16-річної дівчинки звернулася в поліцію за допомогою, тільки через кілька днів, коли не змогла самостійно знайти дитину. За кілька годин правоохоронці встановили місцеперебування дівчини. Як з'ясувалося, вона була у знайомого хлопця в Балаклії. Батьки не знали, де знаходиться дитина з 13 лютого. З дівчиною і її батьками співробітники поліції провели профілактичну бесіду.

Нагадаємо, в Харкові знайшли тіло зниклого хлопчика Антона Логвінова. Хлопця виявили на стику Павлового Поля та Олексіївки. За словами родичів підлітка, він ніколи не тікав з дому і дзвонив матері щогодини. Жінка почала хвилюватися, коли в черговий раз він з нею не зв'язався. Останній раз смартфон показував його місцеперебування у церкві біля Інституту низьких температур. Його знайомі розповіли, що підлітку подобається лазити по покинутим об'єктам. Правоохоронці з'ясували, що хлопець впав з моста. У поліції вважають, що його можливо вбили.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися