У Харківській області продовжать будувати житло для ветеранів АТО і ООС

У ХОДА з'явиться відділ, який займатиметься питаннями соціального захисту ветеранів

По Харківській області продовжать на 2021 рік обласну програму допомоги в будівництві житла учасникам АТО/ООС буде. Про це повідомляє пресслужба ХОДА.

Голова ХОДА Айна Тимчук побувала на зустрічі з представниками ветеранських організацій Харківської області. Вона підкреслила, що зараз все ще працює "Програма надання підтримки учасникам АТО / ООС для будівництва житла в Харківській області на 2019-2021 роки". Підтримка по ній дають в обсязі 40% розрахункової вартості житла.

Грошей на неї обіцяють виділити стільки ж, скільки в минулому - 15 млн грн.

Крім того, під час зустрічі з ветеранами підняли питання про створення структурного підрозділу в Харківській ОДА, яке буде займатися саме питаннями соціального захисту ветеранів.

Окремо стоїть питання про медичну допомогу та психологічного відновлення учасникам АТО/ООС. Зокрема, потрібен реабілітаційний центр при обласному госпіталі ветеранів війни.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 17 лютого, в Харкові попрощалися із загиблим воїном Збройних сил України Дмитром Мироненком, який захищав Україну ще з 2017 року. Відзначається, що хлопець загинув ще 14 лютого на Донбасі. Йому було всього 26 років, а попрощатися з ним прийшли рідні, друзі, однокласники та брати по зброї. Дмитра поховали на харківському цвинтарі №18.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися