Терехов розповів, що буде з тарифами на проїзд у харківському метро

Харків не може знизити ціну на метро

У Харкові не планують підіймати тарифи на проїзд в метро і міському електротранспорті. Про це в інтерв'ю проєкту "Чесно.Громаді" заявив секретар міськради Ігор Терехов.

"Хочу вам сказати, що я не буду підіймати ціни ні на метрополітен, ні на проїзд в транспорті. Це моя позиція. У разі необхідності будемо дотувати з міського бюджету ", - сказав Терехов.

Також він зазначив, що і знижувати ціну не будуть. Оскільки якщо міськрада ухвалить рішення суду та встановить вартість проїзду в метрополітені на рівні 4 грн, підприємство опиниться під загрозою закриття.

"Можна прийняти рішення суду, поставити проїзд чотири гривні та закрити метрополітен. За кожним рішенням є відповідальність, за кожним висловом є відповідальність. І є вперті економічні факти. Ми сьогодні дотуємо з міського бюджету метрополітен та будемо це робити, щоб не підіймати вартість проїзду. Ми також дотуємо міськелектротранспорт, ми зберегли пільги на проїзд всіма категоріями. Це не кожне місто зробило, а ми пільги зберегли ", - сказав секретар міськради.

Раніше Терехов пообіцяв, що в Харкові не будуть підвищувати тарифи на опалення та гарячу воду, попри підвищення цін від Національної комісії.



Русскоязычный

22 лютого 2021, 08:42

Рекламу в метро надо не через фирмы прокладок делать, тогда метро будет доход приносить.

Андрей

19 лютого 2021, 05:38

Сколько денег приносит реклама в метро???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися