Жителі Харкова звернулися в мерію з проханням ввести пільговий проїзд для дітей

Електротранспорт не ходить у віддалених районах міста

Жителі Харкова звернулися з проханням до секретаря Харківської міської ради Ігорю Терехова. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

Школярі віддалених районів Харкова не можуть користуватися пільгами на електротранспорт. І взагалі, він там не їздить.

Така ситуація відбувається на Сортировці для учнів шкіл №69 та 171. Дістатися до цих шкіл можна тільки на автобусі.

Нагадаємо, в Харкові не планують підіймати тарифи на проїзд в метро і міському електротранспорті. Про це в інтерв'ю проєкту "Чесно.Громаді" заявив секретар міськради Ігор Терехов. "Хочу вам сказати, що я не буду підіймати ціни ні на метрополітен, ні на проїзд в транспорті. Це моя позиція. У разі необхідності будемо дотувати з міського бюджету", - сказав Терехов. Також він зазначив, що і знижувати ціну не будуть. Оскільки якщо міськрада ухвалить рішення суду і встановить вартість проїзду в метрополітені на рівні 4 грн, підприємство опиниться під загрозою закриття.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові з'являться протитаранні боларди - дорожні стовпи. Такі огорожі хочуть поставити на пішохідних переходах і на острівцях безпеки в Харкові. У мерії кажуть, що в місті прекрасно пам'ятають про трагедії вул. Сумській, пр. Науки, пр. Гагаріна і хочуть убезпечити пішоходів.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися