Харків-Тірана: в аеропорту з'явиться новий рейс

Перший рейс збираються запустити в кінці весни

Оператор лоукост SkyUp планує запускати новий авіарейс з Харкова. Про це стало відомо з інформації на офіційному сайті компанії.

Літак буде літати з Харкова до столиці Албанії. Рейси відбуватимуться двічі на тиждень - понеділками та четвергами.

Лайнери планують запускати з 31 травня. Переліт буде коштувати від 2294 гривень, в літаку пасажири будуть перебувати трохи більше ніж півтори години. З Харкова рейси будуть вилітати о 17:25, а прилітати до Тирани - о 19:00.

Нагадаємо, з Харкова з весни 2021 року з'явиться регулярний авіарейс на грецький острів Родос. Українському лоукостеру SkyUp Airlines дали в Державіаслужбі дозвіл на виконання рейсів по шести нових напрямків на час літньої навігації. Так, з березня 2021 "SkyUp" може відправлятися в Іспанію, Грецію та Польщу. Напрямки наступні: Харків - Родос - Харків з 30 квітня - 1 раз на тиждень; Київ - Варшава - Київ з 28 березня - 5 разів на тиждень; Київ - Гданськ - Київ з 28 березня - 3 рази на тиждень; Київ - Кос - Київ з 18 травня - 2 рази на тиждень; Київ - Малага - Київ з 20 травня - 2 рази на тиждень; Львів - Родос - Львів з 1 червня - 1 раз в тиждень.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківському національному університеті повітряних сил імені Івана Кожедуба курсанти продовжать свої навчальні польоти на літаках типу АН-26. Про це повідомляє командування Військово-повітряних сил України. Після трагедії в Чугуєві Міністерство оборони припинило польоти літаків цього типу на всій території України. Крім Чугуєва АН-26 є також у Вінниці та Борисполі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися