У Харкові військова частина Нацгвардії купує олію за космічними цінами

Харківські військові купують олію за завищеними цінами

Військова частина 3017 закупила олію за завищеними цінами. Про це повідомили в антикорупційному центрі, посилаючись на систему державних закупівель "Прозорро".

Так, Військова частина 3017 уклала угоду з ТОВ "Артіс Плюс Груп" про придбання 3000 кг масла за ціною 66,66 грн/Кг. Загальна сума угоди склала 199,98 тис. Грн. Це значно дорожче ніж аналогічні угоди в інших військових частин.

Наприклад, військова частина 1498 купує соняшникову олію за ціною 51,9 грн/кг, а частина 2428 по 52 грн за кг. За аналогічними цінами купує цей товар й окрема комендатура охорони та забезпечення Державної прикордонної служби України (військова частина 1498).

Цікаво, що КЗ "Харківський професійний коледж спортивного профілю", який розташований поруч з частиною 3017, купує масло за ціною 48 грн/кг.

Відзначається, що Київська ТОВ "Артіс Плюс груп" записані на Ніну Чибис та Наталію Ричкову. Командиром військової частини 3017 є Олександр Буравков.

Нагадаємо, народний депутат України Юлія Світлична на своєму виступі у Верховній Раді заявила, що в Харківській області крадуть гроші з ковідного фонду.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися