На Харківщині звільнилася найкраща вчителька року: Педагога «травили» за оригінальні ідеї та проекти (ВІДЕО)

В Україні діти з'їжджаються в опорні школи, які з'явилися в рамках реформи освіти

Вчителька біології Ольга Халепа звільнилася зі школи в селі Яковлівка Лозівського району. Про це вона розповіла в програмі "Інформаційний вечір" на телеканалі Simon.


Жінка вела уроки дітям 5-9-х класів, використовуючи реп в поетичній манері. За такий оригінальний підхід до навчання дітей вона стала педагогом року за версією суспільно-політичного тижневика "ОСВІТА"

"Я більше не працюю в школі. Звільнилася, бо на мене здійснювали психологічний тиск. Весь час блокувалися мої починання, мої проєкти. Було повне ігнорування. Це було пекло, якщо чесно. Вчителі звикли працювати щодо за копійки, ми альтруїсти, але коли в колективі знущаються та адміністрація весь час пресує ти просто ставиш крапку ", - розповіді Халепа.

Відзначається, що жінка звільнилася ще 3 вересня 2020 року і вона поки не знайшла нову роботу. Ольга зазначила що, то навчальний заклад і школою назвати складно: там навчалося 80 дітей з яких 50 пішли в інше місце. А саме в так звану опорну школу, в які з'їжджаються діти з різних сіл та селищ. Дані заклади з'явилися в рамках реформи освіти. За словами Анатолія Бабічева, зараз в Україні існує серйозна проблема з транспортуванням дітей в опорні школи.

Нагадаємо, в Харкові, 18 лютого, "мінували" ліцей "Очаг" в селищі Жуковського і ліцей "Професіонал" на вулиці Ярослава Мудрого.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися