Бійки в Харківській міськраді: Правоохоронці пригрозили тюремним терміном

Під час бійок у міськраді двоє чоловіків зняли барельєф у вигляді ордена зі стіни на першому поверсі установи

иСьогодні, 24 лютого, сесія Харківської міськради супроводжувалася бійками. Правоохоронці розповіли деякі подробиці.

Відзначається, що о 10:40 вони отримали повідомлення, що на проїжджій частині біля площі Конституції б'ються чоловіки. За фактом події слідчий районного управління поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

А вже близько 12 в поліцію із заявою звернувся 43-річний чоловік. Він повідомив, що двоє людей намагаються обікрасти будинок міськради. На місці працювала слідчо-оперативна група Харківського районного управління поліції №3. Поліціянти з'ясували, що двоє чоловіків під час сесії ради зняли барельєф у вигляді ордена зі стіни орден Леніна на першому поверсі установи.

Нагадаємо, на депутатів з партії Шарія під час виступу на засіданні налетіли представники інших політичних сил та громадських організацій та влаштували серйозну бійку. Раніше в той же день харківські депутати побилися з представниками ОПЗЖ, коли голова їхньої фракції виступав з трибуни російською мовою. "Коментарі" повідомляли, що Андрія Лесика облили водою та виштовхали з-за трибуни під крики "Ганьба".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися