Ведучі закритих в Україні телеканалів «переїхали» на нове місце

У п'ятницю, 26 лютого, вперше вийшов в ефір "Перший незалежний"

Телеканали ZIK, NewsOne та "112", які закрили за указом Зеленського об'єднали в один "Перший незалежний". Сьогодні, 26 лютого, о 18:00 він вперше вийшов в ефір. Відповідний пост опублікував Депутат Харківської міськради від "ОПЗЖ", керівник міської організації партії Андрій Лесик на своїй сторінці в Facebook.

qTg4CoXKnYZGcc4TLH9T3MEYE.jpg

Відомо, що на майданчику працюватимуть ведучі трьох закритих телеканалів, а саме: Діана Панченко (NewsOne), В'ячеслав Піховшек (NewsOne), Анастасія Дайнод (ZIK), Ростислав Сухачов (ZIK), Надія Сасс (ZIK), Віталій Дикий (NewsOne), Олена Кирик (NewsOne), Василь Апасов (ZIK), Павло Кужеєв (112 Україна), Юрій Бібік (112 Україна) та інші.

Нагадаємо, "Перший незалежний" отримав ліцензію на супутникове мовлення ще в січні 2020 року. Під час засідання Нацради нове медіа представили як перший регіональний інформаційний канал. Ліцензіатом є ТОВ "Тайм медіа". Його власник та керівник - Роман Любицький - генеральний директор львівської телекомпанії НТА та медіахолдингу "Вголос", в минулому він був директором телеканалу ZIK.

Раніше "Коментарі" розповіли, що Андрій Лесик, 20 лютого, виступив у російських пропагандистів на телеканалі "Росія 24". Там він висловився про закриття телеканалів, Медведчука та Зеленського.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися