У Харківській області на «дистанційку» перейшли вже кілька шкіл: Класична причина

На Харківщині учні чотирьох громад пішли на дистанційне навчання

У Харківській області на 5 березня через COVID-19 на дистанційне навчання перейшли п'ять шкіл. Про це повідомили в Харківській обласній державній адміністрації.

Відзначається, що в Борівській територіальній громаді на "дистанційку" пішли два навчальних заклади: Піско-Радківська та Подвисочанская школи. У Красноградській громаді дистанційно тепер навчаються школярі Красноградського ліцею №4, а в Валківській громаді - учні Вовчанського ліцею. У Наталинській громаді вчаться з дому школярі Наталинського ліцею.

Нагадаємо, в Харківській області активна вакцинація медиків почнеться з 9 березня. На 5 березня в області вже вакцинували 390 медпрацівників. Раніше завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський порівняв, як борються з новими штамами перехворілі COVID-19 та вакциновані. Він зазначив, що Природне захворювання дає імунну відповідь на різні антигени вірусу, вакцина від АстраЗенека - ТІЛЬКИ на спайк-білок. Змінився білок - вакцина стає менш ефективною. Тому перехворіли мають можливість відповідати на нові штами або інші різновиди коронавірусу, вакциновані - тільки в межах схожості спайк-білку.




Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/

Саетлана

6 березня 2021, 10:23

Саетлана,

Саетлана

6 березня 2021, 10:23

Подписаться

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися