Харківський мільйонер купив квіти, надів фартух та добровільно прийняв рабство: 8 марта (ФОТО)

Сапронов опублікував кумедну фотографію на 8 березня

Харківський мільйонер та колишній конкурент Кернеса на виборах Сапронов Юрій Анатолійович розповів, як він зазначає 8 березня і поспівчував собі та іншим чоловікам. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Ну, дівчатка, дівчата, жінки, метелики (зменшувально-пестливе до бабусь) всіх Вас - С! І щастя Вам !!! Решта - посуду ми миємо, кашу-борщ ми варимо, ночами ми не спимо з дітьми, квартиру - будинок ми прибираємо, сумки важкі з ринків-магазинів ми тягаємо, роботу ми працюємо, стираємо-гладимо теж ми, кішок-собак ми вигуляємо, прибираємо ... Ох, тяжко нам ....- :)) Посміхніться! ", - написав Сапронов та опублікував свою фотографію.

wil7k3VKag7fL7ktyJgsbobV-.jpg

Раніше "Коментарі" розповіли, як Сапронов Юрій Анатолійович відреагував на розслідування Навального про палац Путіна в Геленджику. Юрій процитував слова класика "Умом Росію не понять". Його вразило, що фільм набрав понад 100 мільйонів переглядів.




Мишка гамми

8 березня 2021, 18:22

Просто дешёвые понты

Активист

8 березня 2021, 16:10

Чему удивляться.Живу сам.Возраст уже предпенсионный.Я всю жизнь сам стираю.готовлю.работаю.ребенка по больницам маленького и до восемнадцати лет сам.аренду плачу на работе.коммунальные дома плачу.после работы дочке продукты завожу.потом внукам завожу.если попадаю в больницу ищу где бы был буфет.никогда меня в жизни никто не проведывал и еду не носил.если ночью давление или тахикардия вызову скорую но сам выйду на улицу чтобы врачи ночью не шумели в подьезде или лифт не шумел когда они поднимаются.людей не беспокоить.Не пью и не курю.Может это и неправильная жизнь но смотрю как бабы над небритыми вонючими держаться за них меня бесит.Я их домашними котами называю.ни на что в жизни не способными.Чмошники только с виду крутые когда за рулем а вечером домой к маме.жене и бабушке котлеты кушать.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися